streda 9. júla 2014

beauty Tatras

Mala som možnosť ísť do Tatier. Každý Slovák by sa tam aspoň raz za život mal ísť pozrieť. Mne osobne sa tam veľmi páčilo. Dokonca aj tá 4-hodinová túra, ktorá nakoniec skončila ako 6-hodinová, bola skvelá!


pri Skalnatom plese
Síce nás zastihol dážď, ale ako rýchlo prišiel, tak aj odišiel.



 lanovka až do neba (na Lomnický štít)





voda sa dala piť rovno z potoka

 a ešte raz Skalnaté pleso

4 komentáre:

  1. naozaj nádherné fotografie! :).

    Kejmy ♥.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásne fotky :)
    http://klaudiaduranova.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Jéj, veľmi pekné fotky! Ja už som bola s tatinom asi 8x na Štrbskom Plese (obehli sme tam už asi všetko, okrem atrakcií ako bungee-jumping), ale tentokrát by sme radi išli na Lomnický štít a ku Skalnatému plesu. Vyjde to fakt do tých 6 hodín - s tým, že sme tam nikdy neboli? A teda, nedá sa tam zablúdiť? :D

    Rowena

    OdpovedaťOdstrániť
  4. No, celá tá trasa je označená tými turistickými značkami, takže určite nezablúdite(aj my sme tam boli prvý raz). Trasa sa dá prejsť aj rýchlejšie (asi tie 4 hodiny), ale to v takom prípade, že sa napríklad dolu alebo hore zveziete lanovkou. Tá je však teda poriadne drahá, tak sme si povedali, že zídeme dolu po svojich. A to bola chyba! :D Bol to strmý kopec. Dolu sa šlo oveľa horšie ako hore :D Keď ale nezarátam tú cestu nadol, bol to úžasný zážitok! Určite aj s ocinom choďte. :)

    OdpovedaťOdstrániť